Wim Florack - Ga met mij naar Italië

Geboren op: 14 december 1998 te Oosterhout en woonachtend in Oosterhout.

Een ras artiest, die al vroeg wist dat hij zanger wilde worden. Vanaf zijn tiende jaar was hij dan ook al met muziek bezig. Met drie andere jongens uit de buurt waar hij opgroeide, Vormde zij het trio “Starlight team” Ze waren dan ook op elk familiefeest te vinden.
Door de optredens kwam van school helaas niets meer terecht, althans nog maar weinig. Pa en ma besloten dan ook, dat Wim eerst zijn school moest gaan afmaken voor hij verder kon met zingen.

Nu vele jaren later is deze zanger uit Oosterhout flink aan de weg aan het timmeren. Verschillende singels heeft hij al uitgebracht. Waaronder “Hoe zou het anders zijn gegaan” “Dit is ons leven” en “Mijn koningin” toch wel de bekendste zijn. In 2014 is na tien jaar wachten dan eindelijk zijn eerste album uitgekomen met de titel “Jij bent wat ik verloor”. Met de titel “Hou mij stevig vast” bracht Wim, een lekker zomers dansnummer. Kort daarna bracht hij de opvolger van “Mijn koningin” met de titel “Op zoek naar jou” uit. Allebei de singles zijn goed opgenomen in de hitlijsten. Maar uiteraard is het niet bij gebleven, de singles bleven komen. Zijn laatste single, “Mooiste meisje van de wagen” werd zelfs genomineerd voor een BUMA NL award.
Wim is hard aan het werken aan zijn toekomst en samen hoop hij dit te bereiken Met het label BLING MUSIC van Henk Damen en zijn goede vriend Jeff Bosch, daar wordt nu zijn, nieuwe single “ Ga met mij naar Italië” Uitgebracht.

Ga met mij naar Italië